lørdag 19. november 2011

Ukens tilbud: Herlig Amaryllis, 3 for 100,-

Nå går det jammen meg fort til jul dere... Tenk at det er første søndag i advent allerede neste helg da...! :)

I den forbindelse har vi tilbud på 3 flotte Amaryllis for kun 100,-



 Jeg vet at for mange av dere er Amaryllis et "must" til jul. Men dere MÅ IKKE vente til siste uka med å kjøpe den...! Da får dere jo ikke glede av den før i romjula eller utpå nyåret...!
Amaryllisen trenger litt tid på seg før den springer ut i blomst.  Og når den har gjort det, ja, da har dere blomsten leeenge :)

Ukens tilbud er tre amaryllis i potte, til 100,- Kjøp nå, så har du rød blomsterbonanza i stua til jul.

Blomsten heter egentlig Hippeastrum, som betyr stor stjerne. Noen kaller den kanskje Ridderstjerne? Den ekte Amaryllis (Amaryllis belladonna) har mye mindre klokker i forhold.

Stell
Vann forsiktig med temperert vann til blomsterstenglene er blitt høye. Da kan du øke vannmengden. Unngå å vanne rett på løken, det er røttene som skal ha vann. Hold jorden jevnt fuktig, men ikke søkkvåt eller knusktørr.

Snu potten med jevne mellomrom slik at stengelen ikke vokser skjevt. Støtt gjerne opp med en blomsterpinne om amaryllisen blir veldig høy eller har mange blomster. Gi gjerne litt flytende næring annenhver uke under blomstring.

Amaryllis liker seg i temperaturer på 17-25 grader om dagen, og helst en del kjøligere på natten. Når blomstringen starter, kan du godt sette den kjøligere på dagtid om det er mulig. Den skal ha mye lys, men unngå direkte sol når den er i blomst.

Enjoy ;)

<3<3<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar