torsdag 24. november 2011

Tuliq... Et nytt, eksklusivt tulipankonsept

Noe helt nytt! Tuliq – et helt nytt tulipankonsept!


Det jobbes kontinuerlig for å finne nye, spennende produkter og løsninger, og ikke minst letes det hele tiden etter muligheter for å tilby kundene kvalitet og en ny opplevelse.

Tuliq er altså et helt nytt tulipankonsept som de to beste tulipanprodusentene i Nederland ønsket å skape for å heve kvaliteten og opplevelsen av tulipaner. I likhet med i Norge er det også i Nederland et ønske om noe mer eksklusivt, noe som skiller seg ut fra det man kan få kjøpt over alt ellers.

Konseptet dreier seg om å skape en merkevare for tulipaner. Dette konseptet innebærer bl.a. å selge tulipanene på løk til forbruker. Å la de stå på løk helt fra drivhuset i Nederland og helt frem til forbruker i Norge gjør at tulipanene har så mye næring som mulig under hele transporten og tulipanene er fortsatt friske og ”stramme” og ikke slappe slik som de ofte kan være etter et par dager uten vann og løk. Å la løken sitte på gjør også at det blir et helt nytt produkt for forbruker, med mange flere bruksmuligheter. Som dere kan se av bildene er det veldig dekorativt og her er det selvfølgelig bare opp til dere og fantasien hva man kan gjøre. Løken må ikke sitte på hvis kunden ikke ønsker dette – etter at de har fått vann klarer de seg like fint med som uten løken. Ønsker kunde at dere fjerner løken kan dere jo legge disse i en pose og sende de med kunden med beskjed om disse er det bare å dytte i bakken til våren og de vil få like fine tulipaner i hagen. (Husk at tulipanløk må oppbevares tørt, kjølig og mørkt frem til de plantes).



Måtte bare ha med meg disse hjem...!



 Er de ikke flotte! Denne sorten kalles "Super parrot" :)


 "super parrot"

 "purple lady"

 "Black Jack"


"Black Jack"

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar